|
Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Wydział Rolnictwa i Biologii - Studia Podyplomowe ul. Nowoursynowska 159 c, 02-776 Warszawa tel. (022) 593-71-35 lub kom. 0-602-121-213
|
Platforma Edukacyjna - gotowe opracowania lekcji oraz testów.
|
Od 01.01.2015 odwiedzono tę wizytówkę 2655 razy.
Chcesz zwiększyć zainteresowanie Twoją jednostką?
Zaprezentuj w naszym informatorze swoją jednostkę ->>>
|
|
* szkolnictwo.pl - najpopularniejszy informator edukacyjny - 1,5 mln użytkowników miesięcznie
Charakterystyka:
Celem studiów jest podniesienie kwalifikacji menaHerskich pracowników firm
gastronomicznych. Program rocznych studiów przewiduje realizacje 200
godzin zajec i obejmuje nastepujace przedmioty: analiza rynku usług gastronomicznych,
podstawy marketingu, podstawy zarzadzania, zarzadzanie
jakoscia w gastronomii (kurs HACCP), wyposaHenie techniczne i projektowanie
placówek gastronomicznych, urzedowa kontrola Hywnosci, wybór
i organizacja działalnosci nowej placówki gastronomicznej, zarzadzanie
operacyjne, nowoczesna technologia gastronomiczna, podstawy Hywienia
i dietetyka, programy komputerowe w zarzadzaniu placówka gastronomiczna.
Zjazdy odbywaja sie w weekendy (sobota-niedziela), srednio
co dwa-trzy tygodnie (łacznie ok. 15 zjazdów). Podstawa ukonczenia
studiów jest pozytywne zaliczenie wszystkich przedmiotów,
co zostanie potwierdzone swiadectwem ukonczenia studiów podyplomowych.
Dodatkowo uczestnicy studiów po zdaniu odpowiednich testów uzyskaja
dyplom ukonczenia szkolenia audytorów wewnetrznych systemu
HACCP.
Kierownik studiów:
dr inH. Iwona Kowalczuk
Czas trwania:
1 rok (od styczna do grudnia, z przerwa wakacyjna)
Zasady naboru:
w kolejnosci zgłoszen; warunkiem przyjecia jest złoHenie
podania i uiszczenie opłaty w kwocie 300,00 zł. (wpłata traktowana jest jako
I rata czesnego)
Termin zgłoszeń:
od 1 czerwca 2007 do 30 listopada 2007 r.
Limit miejsc:
35
Opłaty:
W ramach toku studiów wyodrebnione sa trzy trymestry, całkowity
koszt studiów wynosi 4500,00 zł. , istnieje moHliwosc rozłoHenia opłaty na
raty.
(studia nie są dofinansowane z funduszy UE)
|
INFORMACJE OGÓLNE O STUDIACH PODYPLOMOWYCH
Studia podyplomowe przeznaczone są dla osób posiadających
dyplomy wyższych uczelni.
Umożliwiają one:
- pogłębienie wiedzy oraz umiejętności zawodowych w wyuczonej
specjalności
- aktualizowanie i uzupełnianie wiedzy zdobytej w toku studiów wyższych
- uzyskanie dodatkowych specjalnosci.
Kandydaci składają w wyznaczonym terminie
- podanie o przyjecie na studia podyplomowe
- odpis dyplomu ukończenia studiów wyższych
- fotokopie dowodu osobistego lub innego dokumentu potwierdzającego
tożsamość
- kwestionariusz osobowy
- skierowanie lub zaświadczenie z zakładu pracy (w przypadku studiów
podyplomowych organizowanych dla konkretnej grupy słuchaczy)
- 1 fotografię.
Po ukończeniu studiów podyplomowych absolwenci otrzymują świadectwo
ukończenia tych studiów. Ponadto absolwenci podyplomowych
studiów MBA "Zarzadzanie w agrobiznesie" prowadzonych przez Wydział
Ekonomiczno-Rolniczy oraz "Zarządzanie i marketing w gospodarce
żywnościowej" prowadzonych przez Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka
i Konsumpcji, otrzymują dyplom Master of Business Administration
(MBA).
|
Pełna prezentacja szkoły pojawi się po zatwierdzeniu oferty przedstawionej szkole.
Jeżeli szkoła nie otrzymała oferty, prosimy o kontakt:
zmiany@szkolnictwo.pl
Umieść poniższy link na swojej stronie aby wzmocnić promocję tej jednostki oraz jej pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych:
X
TO JEST ROBOCZA PREZENTACJA JEDNOSTKI!
Zapraszamy jednostkę edukacyjną do współpracy.
Wypełnij formularz >>>
Od 20tu lat najpopularniejszy i największy
informator branży edukacyjnej
- przedszkola, szkoły, uczelnie -kolonie, zielone szkoły - inne jednostki
|
OKS www.szkolnictwo.pl e-mail: zmiany@szkolnictwo.pl - ponad 1,5mln użytkowników/mies.
|
Zarejestruj się lub zaloguj, aby mieć pełny dostęp do informatora o szkołach.
Nauczycielu! Bezpłatne, interaktywne lekcje i testy oraz prezentacje w PowerPoint`cie --> www.szkolnictwo.pl (w zakładce "Nauka").
|
|
|